Hejda Australien - Hej Thailand

Sa var drygt 2 manader i Australien over.
Snopet, minst sagt. Overkligt. Och lite sorgligt. Det har ar sista dagen har i oz! Vi har varit med om sa otroligt mycket och traffat sa manga fantastiska manniskor i det har landet. En sak ar saker - jag kommer aka tillbaka hit!

Igar avslutade vi var lilla hejda- turne med att mota upp med Christina & Olivia, vara osterrikiska polare som vi traffade i Byron forsta gangen, och sedan i Surfers, Noosa, Rainbow Beach...ja, i princip overallt langs med ostkusten! Vi har redan bestamt att vi ska motas upp i Thailand ocksa :) Vi sa aven hejda till danskarna Tim & Mathias som vi hangt med i Noosa, Airlie Beach & nu i Cairns. Det var liveband pa vart stammis- stalle Gilligans, sa det var en trevlig avslutning pa Cairns.

Inte fullt lika trevligt att tvingas ga upp kl. 4 imorse efter cirkus 4 timmars somn. Flyget gick kl. 6 och nu ar vi plotsligt tillbaka i Brisbane for tredje gangen. Lite kyligt, bara 26 grader i jamforelse med de 30 i Cairns! Nu ska vi samla krafter infor den langa resan till Thailand. Kanns stabilt att vi verkligen ska aka direkt till varldens storsta fest, fullmoonpartyt pa Koh Phangan. Vi kommer verkligen vara frascha och utvilade da - not.

Hanna

Kommentarer
Postat av: Molinder Borensberg

Hej! Stanna INTE i Bankock. Mycket oroligt!!!Ha det bra.

2010-04-26 @ 22:26:43
Postat av: Petra Österberg

Hejsan, hoppas allt är bra med er....lova att vara försiktiga ...Vi får ha lite utfrågning när du kommer hem :) Din mamma, pappa och bror var vid oss i går och firade Mille, det var trevligt :)Ha det BÄST nu....kramar Petra & co

2010-04-27 @ 00:15:03
URL: http://petrajonasson.blogspot.com/

Här kommenterar du mitt inlägg:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som kan se den, ingen annan)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0